Pittige Ananas salsa voor bij de barbecue

Ingrediënten:

  • 1 rijpe ananas, geschild en in kleine blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, fijngehakt
  • 1 kleine rode ui, fijngehakt
  • 1 jalapeño peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt (of naar smaak)
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • Sap van 1 limoen
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Meng in een grote kom de ananasblokjes, rode paprika, rode ui en jalapeño peper.
  2. Voeg de gehakte koriander toe en besprenkel de salsa met limoensap.
  3. Breng op smaak met zout en peper en meng alles goed door elkaar.
  4. Laat de salsa minstens 10 minuten staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  5. Serveer bij gegrild vlees, vis of als frisse dip met tortillachips.

Ananas plant
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart